Надежда за Игор и Деси?

Деси е моя колежка. Игор – нейният съпруг. Деси и Игор са младо и до преди няколко месеца щастливо семейство. С бъдещи планове за съвместен живот в собствено жилище, за деца. До деня, в който на Игор му откриват тумор в мозъка и се започват поредица сложни и скъпи операции за отстраняването му.

Ето писмото на Деси в сайта в помощ на Игор:

Привет, приятели!

За някои от вас настоящия постинг ще бъде изненада, за други шок … за нас той е сурова истина и реалност, в която живеем от 28 май 2010г.

Моят съпруг Игор беше със силно главоболие от началото на годината, с предполагаема диагноза мигрена… Пиеше лекарства, но главоболието продължаваше и решихме да направим ядрено магнитен резонанс, който даде логичното обяснение на главоболието: тумор в мозъка.

На 2 юни Игор беше приет за лечение в болница. На 8 юни последва и операция, която беше успешна. От 6-сантиметровия тумор бяха премахнали около 60-70%. Излязоха хистологичните изследвания, чиято диагноза обаче беше… фатална.

Не се примирих с това и поисках повторно изследване във ВМА, където резултатите не бяха потвърдени… Не знаех на кой да вярвам.

Получих информация за болница „Джон Хопкинс” в Истанбул, където успешно премахват малки тумори посредством лазер.

Пристигнахме в Истанбул на 04.07.2010, където дадохме материал за повторно хистологично изследване, а на съпруга ми направиха магнитен резонанс отново. Резултатите бяха следните: тумор с размер 9 см, относително доброкачествен, с наличие на злокачествени клетки (т.е. операцията в България е била само с цел да се вземат едни пари от поредния обречен онкоболен !?!?!)

Беше необходима втора операция за отстраняване на огромния тумор. Цената й беше 20 000 евро, които събрахме от лични средства и чрез заеми. Оказа се успешна. Игор се възстановяваше бързо. Бяхме щастливи. До днес…

На 27.07.2010 ни дадоха план за по-нататъшното лечение, което изисква 17 150 евро за лъчетерапия и още около 4 000 евро за химиотерапия, които трябва да започнат на 5 август 2010. Суми, които вече са непосилни за нас…

До сега Игор беше много силен духом, но всичко се срути – той се отчая заради парите. Дори не иска да се лекува. А това е жизнено важно за него.

Моля ви, ако имате възможност, помогнете ми да спася Игор.

Благодаря на тези от вас, които ще помогнат материално и на тези, които ще ни подкрепят морално с положителна енергия.

Оценяваме го. И ви благодарим!

Винаги се чувствам доста неудобно, когато получавам или препращам подобни молби. Хората, които имат нужда от помощ са толкова много, че се налага човек да вкоравява душата си, за да не го засипе чуждото нещастие. Повечето хора откликват на подобен зов за помощ предимно, когато става дума за деца… Всеки вярва, че на него подобно нещо няма да му се случи, че лошият късмет ще го подмине.

Присъединявам се към молбата на Деси  – ако някой има възможност и желание да им помогне, дарителската сметка на Игор в Прокредит банк я има на сайта. Времето до 5 август е прекалено малко, дано успеят да съберат парите!

16 thoughts on “Надежда за Игор и Деси?”

  1. Благодаря на всички за подкрепата !!!
    Вярвам, че нашата борба ще бъде с успешен край 🙂

  2. Здравейте, пиша тук защото видях, че има отговор от Деси Сеймянович и се надявам тя или някой който лично я познава да прочете това което ще напиша. Истина е, че рака не е по-силен и вярата на съпруга и е много важна, решителна в случая, но има нещо което може да му помогне без операция. Има един плод който се казва Гравиола и има свойството да унищожава раковите клетки, като не засяга здравите, естествено ще попитате, защо не е познат и защо тогава хората се оперират. И ще ви кажа, ако стане популярен и всички раково болни зпочнат да го ядат и пият на прясно изцеден сок, индустрията за производство на лекарства и медицинските заведения които правят сложни операции срещу убийствени суми просто ще фалират, защото никой няма да има нужда от тях. Тези силни иституции нямат интерес да се разпространи лечебното свойство на този плод и затова много малко се говори за него. Проучванията за неговите свойства не се подпомагат със субсидии и хората които наистина нямат друг избор и не могат да се оперират го взимат защото знаят от природната медицина че е много по силен от химиотерапията. Продава се в Испания и др. държави където климата е топъл. Еднo изскедване на Universidad Nacional Mayor de San Marcos и la Universidad Peruana Cayetano Heredia доказва,че има действие върху adenocarcinoma гастрико и пулмонар, но не са продължили със изследванията по причини които не се обявяват публично. Повече от ясно е че никоя от компаниите които печелят милиони няма да позволи да се правят повече проучвания, защото ще останат без приходи. Но вие можете да прецените сами и да си набавите плода за да го консумира болния прясно изцеден на сок. Още преди да се стигне до следващата операция която планирате, ако пие сока, туморните образувания ще изчезнат и няма да се наложи да бъде опериран. Нека силата на любовта ви води по пътя и ви закриля. С искренно пожелание за скорошно оздравяване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *