Съботно бедстващи

В околосвогенско е обявено бедствено положение и по тази причина наоколо е идеално място за разходки – коли почти няма. Пътищата нагоре от нашата къща са едни белички и чистички и ни подсещат защо избрахме това място – за да не се налага да губим време в път, щом ни се приходи из планините 🙂

Току зад два баира видяхме еднорог. Добре де, просто бели кобили, обаче в далечната сред клоните на дърветата приличаха на нещо от приказките (видео).

На връщане попаднахме на стопаните на нашите еднорози и опитите им да приберат едни жребчета в конюшнята. Красиво беше.  (видеото е тук)

Относно фотоапаратите: винаги съм смятала, че е по-добре да имаме възможност да ходим на интересни места и да ни се случват интересни неща, вместо да клечим да щракаме детелините в парка, обаче… след такива като днешната разходка малко ме е яд, че снимаме със сапунерка, на която цялата оптика образува конденз.

Денят завърши подобаващо с вчерашна манджа: сафрид с горчица на фурна, печени картофки по гръцки и греяно вино.

21 thoughts on “Съботно бедстващи”

  1. оооо колко обичам коне
    искам и аз да победствам във ваш стил…

  2. е да, утешително е да знаеш, че в махалата има поне 1 транспортно средство, което може да мине през преспите по стръмните черни пътища 🙂

  3. ами отсега знаете на кого да харизвате сеното от двора, че то опре ли до това превозно средство….ще има голям наплив за него хихихии ще ви трябва сигурно предимство

  4. Zdr.Nqmam instalirana kirilica,za koeto se izvinivqm.”Kot” chetoh temata ti za sglobqemi kashti na bql bor-bracigovo,ako moje da pishesh na e-mail postroi li kashtata i kakvi sa vpechatleniqta.Az sam se sprql na gotova takava i sam pred dilema.

  5. @Вальо
    Чак сега прочетох поста. Относно къщите на “Бял бор” имам само добри отзиви. Последно мой близък производител на мебели си поръча от тях след много години проучване на всички фирми, предлагащи дървени къщи. Все пак “Бял бор” са от първите и след като са още на пазара, има защо.

  6. I don?t even understand how I finished up here, but I thought this publish was good. I don’t recognize who you are but certainly you are going to a well-known blogger should you aren’t already 😉 Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *