VMware: нови работни места по време на криза

3 101 16 8

VMware България планира да наема активно нови кадри в следващите месеци, като във фокуса са квалифицирани специалисти, с висок технологичен опит, проактивни, притежаващи иновативно мислене и споделящи стремежа на компанията да продължи да бъде основен технологичен иноватор, като създават нови технологии в широк кръг от области – от корпоративните центровете за данни през настолните компютри до модерната cloud архитектура. Към настоящия момент компанията търси софтуерни инженери с много добри познания по Java, FLEX и C++, специалисти по контрол и тестване на качеството, както и автоматизация на процеса по тестване на качеството на продуктите. Търсят се и хора с управленски умения и опит в разработката на софтуерни продукти.

източник: vmware-bulgaria.com

Няма спор, новината е добра.  В момент, в който толкова много компании освобождават служители, VMware България не само планира увеличаване на екипа си, но и предлага чудесни условия за работа и 4 големи зали за почивка – тенис на маса, джаги или видео игри, както и фитнес център с разнообразно оборудване.

Интересно, има ли паркинг за велосипеди и подходящи условия за хората, които биха ходили на работа с колело, защото не открих подобна информация на сайта.

Впрочем няма да съм аз, ако не намеря недостатък и на този офис – много стерилно ми стои, типично офис обзавеждане… няма никаква провокация. И това е разбираемо – според прес инфото на New Approach става дума за “работни помещения, изградени изцяло съгласно изискванията и стандартите за качество в софтуерния гигант“.

Все пак кафето на последния етаж изглежда доста свежо и приятно 🙂

15 thoughts on “VMware: нови работни места по време на криза”

  1. Не обичам такива офисни сгради. Стерилни са ми, с лошо осветление вътре, лоша вентилация, и лоши помещения за продължителна работа вътре…

  2. Аз по принцип не обичам офисните сгради и струпването на много хора на едно място.

    Но като гледам на колко народ му е мечта да работи в голяма фирма и точно в такива офисни сгради и гледа с предубеждение на идеята за дистанционна работа и домашен офис – реших, че поне такива хора ще успея да зарадвам с тази новина 🙂

  3. С тия снимки…ми напомни за работното ми място в щатите от преди 7-8 години.Гадост!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *